Chi's New Address - 10-12

Koska uusi ilmapiiri hämmentää Chitä, tämä päättää vallata koko asunnon saman tien itselleen! Katso, miten käy!

Seuraavanlaiset terveiset vielä jaksojemme jakamisesta:
Sivun tekniikan ja teknikon kehittyessä voidaan alkaa jo pelotella trakkeribanneilla, että jaelkaapahan ahkerammin 1:1 -suhteella.

Kirjoitettu: 24.4.2009 19:34 Kirjoittanut: Roll-chan


eikku @ 24.4.2009 22:05

toi on kyll ihana kuva ton chin 10 jaksossa. Kiitos teille jotka piristätte tylsää arkea tuon ihastuttavan kissan seikkailuilla.

shun @ 24.4.2009 22:43

ahkerasti näitä subbaatte. :)) jakelen yleensä ahkerasti jaksoja, mutta kun itse en oikein tätä chitä katso... :/

Roll-chan @ 24.4.2009 22:44

Tuo toki pätee muihinkin sarjoihin kuin Chihin. Hyvä, jos jaat kuitenkin kaikkia lataamiasi ahkerasti~

Kurre @ 25.4.2009 10:07

Sen verran tietoa nykyisestä tilanteesta, että lähes ainoa syy miksi jaksoja pystytään tällä hetkellä lataamaan on se, että joillain ryhmäläisillä on valokaapeli. Siinä vaiheessa, kun nämä henkilöt muuttavat pois kuidun vierestä ja jakaminen kasaantuu jälleen tasaisesti kaikille, jaksoja ei enää välttämättä ole tarjolla. Ration ylläpitäminen tämän takia erittäin tärkeää ja jokaisen henkilön panoksella on merkitystä. Älkää ajatelko niin, että jaanpa tätä kaksi päivää ja poistan listasta. Tarkkailkaa sitä suhde/ratio-kenttää ja katsokaa, että siinä komeilee 2:sta suurempi luku. Näin jaksoja riittää kaikille. Muistakaa myös, että ryhmä etsii edelleen nopeakaistaisia jakajia, jotka voivat ryhtyä "seedbokseiksi" ja saavat tunnustusta tästä pienestä mutta tärkeästä roolista.

Uutinen on yli kuukauden vanha.