Onegai Teacher - 01-13

Kun ollaan aluksi vetistelty 12. jakson kanssa, sitä voidaan sanoa pitkät TV-sensuurille DVD:llä julkaistun lisäjakson merkeissä.

Tässäpä koko sarja sievästi paketissa. Ettepä olisi varmaan mokomaa uskoneet koskaan näkevänne. Enpä kyllä itsekään, ellei OK olisi ollut avittamassa ja potkimassa vauhtia persuuksiin. En YHTÄÄN ihmettele, miksi Eien aikoinaan jätti uusimiset meikäläiselle. Urakka on nyt kuitenkin ohi. Toivottavasti teimme sarjalle kunniaa ja saimme teksteihin järkeä aikaiseksi.

Ensimmäinen jakso koki pientä viimehetken viilausta, kun huomasin aiemmin, että Hyosuke oli minun jäljiltäni Hyousuke. Ihan oikein se niinkin olisi ollut, mutta kun järki luisti lopuissa jaksoissa Hyosuken osalta, päätettiin Ookoon kanssa muuttaa ensimmäisestä jaksosta Hyousuket Hyosukeksi. Rehtorin neidittelyille löytyy vedenpitävät salaliittoteoriat, joten Kazami pysyy neitinä. Asiasta voi tulla inttämään, jos siltä tuntuu.

Onegai Twins tulee, kuten on luvattu, mutta sitä ennen teemme sarjaan tarvittavat valmistelut ja lepuutamme Ookoon kanssa hetken hermojamme Bloodin parissa.

PS: Fin-TV, haistakaa oikein iso, haiseva kakka.

Kirjoitettu: 20.2.2011 17:36 Kirjoittanut: Baka Black


Tonttu @ 20.2.2011 18:02

Onnitteluni sarjan valmistumisesta! Saatiinhan se lopulta ulos ajoittaisesta jumituksesta huolimatta. Onneksi OK tuli pelastamaan tilanteen. Laatusarja sai viimein laatusubit. Minkä ajattelitte saada valmiiksi seuraavaksi?

Roll @ 20.2.2011 18:10

Tonttu, me ollaan röyhkeä tiimi. ;P Ja seuraavaksi pitäisi kaiketi valmistella tuo Kappa, ainakin Mustin puheista päätellen.

Kurre @ 20.2.2011 19:39

Anarkiaa o/

WilperT @ 21.2.2011 16:16

Kiitos oikein paljon. Ja Fin-TV:stä sen verran, että ihan mukava sivusto, mutta tekstien omiminen oli ikävä temppu. Ja muutenkin toi rahastaminen.

Void @ 22.2.2011 13:29

Voisinpa itsekin ilmoittaa itseni vapaaehtoiseksi Twinsin oikolukuun. Jos siis tarvetta on :)

isoDegre @ 6.3.2011 11:25

Hieno juttu Jos tulee Onegai Twinsiä kanssa. pistän tuon Onegai Teacher paketin latautumaan kun pääsen jälleen omalla koneella nettiin.. ;)

Uutinen on yli kuukauden vanha.