Pullan tarkkailupäiväkirja - 01-02

Tai japanilaisittain "Poyopoyo kansatsu nikki"! Lisää kissailua BRF:lta siis taas tiedossa näiden parin-kolmen minuutin pituisten jaksojen muodossa. Ehtikin jo tulla eläinsarjoja ikävä Njaupyyrin jälkeen. Pullan seikkailuja on nyt ilmestynyt Japanissa kolme jaksoa, ja uusi jakso ilmestyy aina viikonloppuna. Yritetään saada kolmonenkin pian ulos ja sitten pysyä suht aikataulussa noin viikon heitolla. Täysin varmaa tietoa en jaksomäärästä löytänyt, mutta ainakin 13 on varmuudella tulossa. Ihanan kevyttä kääntämistä taas vaihteeksi, kun ei raskaiden työpäivien päälle jaksa mitään kovin suurta (Symphonia... mutta hei, on sekin jo hyvällä mallilla, tuskin kestää tsiljoonaa vuotta enää!).

Kirjoitettu: 26.1.2012 20:33 Kirjoittanut: Roll


Urahara @ 30.1.2012 0:26

Vau... kaksi jaksoa kissamenoa, eikä neljään päivään yhtään kommenttia. Eikö katsojille kelpaa kissat? Tällaiset lyhyet jaksot eivät vie paljoa aikaa ja saavat hymyn aikaan jopa minunlaisille kivikasvoille

Kokumaru @ 30.1.2012 11:17

Poyo as. Pulla on kerrassaan ihastuttava otus, hyvin kissamainen ja juuri sellainen kuin itsetietoisen hienostokissan pitääkin olla (eli vähän paksu :)

Marle @ 8.2.2012 14:55

Voi kyllä kelpaa. Oikein ihana oli tällästä söpöilyä kattella :3

Uutinen on yli kuukauden vanha.