Ishida ja Asakura - 01 & Saipuu - 01

BRF:n osittaisen henkilöstömuutoksen myötä meillä on ilo ilmoittaa, että tästä lähtien pääprojektimme ovat Ishida & Asakura sekä Saipuu! Koetetaan vähän enemmän panostaa homopornoiluun ja insestiin koska kukapa ei niistä tykkäisi? Valikoimme sarjamme hyvin tarkkaan, sillä tästä eteenpäin meiltä satelee vain youtubesarjoja!

Musti aikoi käännellä näitä sellaisella jakso per vuosi -tahdilla, mutta valitettavasti käytämme hyväksemme Mr_Saken nettiyhteyttä jolla saa latailtua yhden raakileen noin kahdessa vuodessa. u____u Teemme silti parhaamme! Kannustakaa meitä lapset rakkaat!

Nauttikaa colaa!

Kirjoitettu: 9.4.2013 17:56 Kirjoittanut: Roll


monookkeli @ 13.4.2013 17:48

Hyi helvetti! Laittomuuksiinko tämä ryhmä on alistunut? Insesti on järkyttävä rikos ja homous on sairaus, joka olisi syytä kitkeä tältä sivulta. Taitaa Rolli olla itsekin homo.

monookkeli @ 13.4.2013 19:32

Onneksi homot eivät pääse taivaaseen, vaan palavat kiirastulessa. Aivan säälittävää touhua tällainen ihmisten provosointi. En kertakaikkiaan ymmärrä, miksi pilkkaatte homovastaisia ihmisiä. Eikö teillä ole mitään kunnioitusta?

Musti @ 13.4.2013 20:13

Ei kai se auta kuin auttaa toista löytämään elämä. Tai mikäpä ettei kiirastulensa. Ihan sama. Hyvää loppuelämää kaikille!

Uutinen on yli kuukauden vanha.