Saipuu - 01-12 & Kotoura - 01

Näinpä on taas yksi urakka saatu päätökseen, jonka seurauksena onkin hyvä aloittaa uutta uraa, nimittäin Kotouraa! Tätä olen jo päälle vuoden päivät odotellut julkaistavaksi. Pottuillaksemme ajattelimme Ookoon kanssa hoitaa Kotouran urakan viikottaisella julkaisulla. Lisäksi aloitamme Ookoon kanssa uuden tuoreemman lyhytsarjan, kunhan olemme saaneet pähkäiltyä Asakuran kahden jakson mittaisen maid-vitsin johonkin uskoon.

Mitä vanhempiin sarjoihin tulee, Rolli löysi jonkun taikakääntäjän Ouranille, joka on jo kääntänyt koko loppusarjan ja sarja on enää oikolukua vaille siinä. Urahara on hoitanut sarjalle myös bluray-ripit.

Mushishiin olen saanut ladattua kohta vuoden uudelleenjakamisen tuloksena (kiitokset nykyiselle 100/10 netille) bluray-levykuvakkeet ja Sake on tehnyt niistä ripit. Tämäkin sarja on enää oikolukua vaille valmis.

Moni muukin juttu on oikomista vaille valmiita, joten jos tunnet itsesi suomen kielen maisteriksi sekä rohovessooriksi, etkä pelkää tulla Rollin koulimaksi että Ookoon puremaksi, olet valmis perehtymään syvällisemmin jonkin sarjan tai elokuvan juoniviidakkoon luita ja ytimiä myöten, niin kerro ihmeessä kiinnostuksesta.

Vielä Kotouran viikottaiseen julkaisuun liittyen, minulla on muutto ensi viikon perjantaina, enkä tiedä miten nopeaa (jos ollenkaan) netti siirtyy uuteen paikkaan, joten saatan olla muutaman (vuoden) päivän kännykän netin varassa eli parasta lienee odotella muita jaksoja sen jälkeen.

Kirjoitettu: 21.2.2014 22:51 Kirjoittanut: Musti


Muuka @ 9.3.2014 16:31

Tuota...

Roll @ 13.3.2014 20:48

Jees, oikolukijoita tarvitaan aina, tsekkaa meikän tarkemmat yhteystiedot tuolta Tiimi-sivulta niin ollaan yhteyksissä! o/

Uutinen on yli kuukauden vanha.