Tenkkapoo

Vapaapäivä. Sehän tarkoittaa tietenkin, että silloin nukutaan iltaan saakka. Vai tarkoittaako? Maailmankaikkeus kaikessa mahtavuudestaan osoitti asiaan pitkän, haisevan vastalauseensa moneen tapaan.

Yöllä nuorimmaisella kissalla alkoi mouruaika. Aamulla naapurin kersat hakkaavat kouluun lähtiessään ikkunoita, joissa kissat keikkuvat ihmetellen, mitä hiton hulluja nuo oikein ovat. Juuri, kun olet saamassa taas unenpäästä kiinni, työkaverit tykittävät WhatsAppissa viestiä viestin perään seuraavan parin tunnin ajan. Tämän jälkeen toinen kissoista meinaa tukehtua karvapalloonsa. Niinpä päätin nousta ylös.

Menin laittamaan tyttösille aamupalan. Kuivamuonapurkki otti ja hajosi. Seuraavaksi olin vaihtamassa kissoilta veden. Tasapaino petti ja rymysin kaataen vanhat vedet pitkin pitäjää. Siivosin ja laitoin kahvin tippumaan. Ilman kahvipannua. Niinpä päätin purkaa sisäisen turhautumisen luovavasti käännöshommiin.

Päätin perkata ja laittaa kuosiin parin seuraavan viikon Kotourat. Tässä vaiheessa huomasin, että juuri seuraavan jakson raakiletta ei ole. Sitä ei löytynyt miltään koneen kahdeltatoista eri asemalta. Niinpä päätin ryhtyä puuttuvan raakileen metsästykseen.

Tästä varsinainen tenkkapoo alkoi. En saanut tv-rippiä kyseisestä jaksosta yhtään mistään. Bluray-raakileet löytyivät vaivatta. 1080p-versiona. Vaihtoehtoina oli myös 720p-versioita, mutta missään näistä ei ollut lähteitä. Niinpä keräsin poppoon paikalle mietintä- ja (osalla) unimyssyt päässä.

Koska tämä kyseinen tapaus tarkoittaisi, että raakileina olisi ainoastaan 1080p-laatua, joka taas tarkoittaisi, että edelliset julkaistut ja julkaisua odottavat jaksot joutuisi pakettiin tehdä aivan alusta saakka, joka taas tarkoittaisi, että onnettomat 15e hintaisineen miniläppäreineen vonkuisi videoiden pyörivyyttä, mutta nämä huomioon ottaen vuorostaan onnelliset 99999e ylikellotettujen koneiden omistajat valittaisivat paskasta laadusta, tulimme kompuramissiin:

Tästä lähtien julkaisemme KAIKEN 1080p bluray-versiona SEKÄ 240p konvertoituina vhs-versiona. Lisäksi, kunhan ensimmäiset 4320p-lähteet suvaitsevat ilmaantua, heivaamme myös 1080p-lähteet kokonaan.

Näin maailma pelastuu ja kaikki elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka! \o/

Kirjoitettu: 1.4.2014 11:06 Kirjoittanut: Musti


haha @ 2.4.2014 5:33

haha

Musti @ 2.4.2014 10:40

No joo. Kieltämättä oli eilen mitä melkoisin aamu. Kuitenkin. Videon muuntaminen on pidemmän päälle tympeää pikkunäpräämistä, joten pyytänen anteeksi kaikilta innostuneilta VHS-kansalaisilta. Oikeesti, päivittäkää itsenne edes DVD-aikaan. Lisäksi se esimerkissä käytetty (vähemmän)onnettoman 15e miniläppärin omistaja olen sitten minä. Oli meinaan vielä nykyhinnoilla lähemmäs 200e arvoinen ja kaiken lisäksi vielä kiilsi uutuuttaan. Tänään tulee lisämuistit postissa, jolloin pääsen vihdoinkin kääntelemään HD-matskua ja pelaamaan Diablo II:sta punkan pohjalta käsin. Mikäli kissat sellaisen suvaitsee.

Tombsi @ 2.4.2014 14:47

1080p kehiin vaan :)

Roll @ 2.4.2014 22:58

Hhhöh minä odotin innolla 240p versioita koska mun kone jaksaa pyörittää niitä juuri ja juuri. :'C Olisin kerrankin päässyt katsomaan jaksoja niitä oikolukiessani enkä vain arpoisi kaikkia korjauksia rng:lla.

Uutinen on yli kuukauden vanha.