Sailor Moon Crystal - 01

Sailor Moon on ehkä siistein juttu ikinä, joten sen vuoksi olen valmis hieman luistamaan periaatteistani ja ottamaan meidän jo muutenkin naurettavan hitaaseen julkaisuaikatauluumme uuden sarjan. Sen vuoksi olen myös valmis ottamaan itseäni niskasta kiinni - tai ainakin yrittämään - mitä subbaustouhuihin tulee, ja teen parhaani että saisin uuden jakson ulos aina ennen seuraavan ilmestymistä. Sen ei pitäisi olla aivan mielettömän vaikeaa, sillä sarjaa esitetään Japanissa vain joka toinen lauantai.

Mutta niin, Sailor Moonia siis! SMC seuraa alkuperäisen Sailor Moon -mangan tarinaa (ja taidetyyliä) huomattavasti tarkemmin kuin vanha 90-luvun animesovitus, joten jos olet aiemmin nähnyt vain kyseisen animeversion, aukeaa Crystalin myötä aivan uudenlainen maailma. Mangaan tutustuneillekin sarja varmasti tarjoaa jotakin, ainakin meikästä on hirmu kiva nähdä aiemmin vain mustavalkosarjakuvana saatavilla olleet tapahtumat animoituina! Ihan uusillekin katsojille sarja sopii, sillä se alkaa aivan tarinan alusta ja siihen pääsee helposti mukaan. Tervetuloa siis seuraamaan hienon klassikkosarjan reboottia!

Reissailen aika ahkerasti seuraavat pari-kolme viikkoa, mutta sen jälkeen koetetaan päästä tahtiin kiinni myös Mushishin ja Faten kanssa, ja kenties Symphoniatkin vielä jossain vaiheessa saadaan kauniiseen pakettiin!

Kirjoitettu: 6.7.2014 16:42 Kirjoittanut: Roll


nokemon @ 6.7.2014 20:47

OIKEESTI IHANAA ETTÄ SUBBAATTE TÄN!! Aivan ihana yllätys! KIITOS KIITOS KIITOS! <3

penis @ 9.7.2014 20:51

Kiitos.

Marle @ 22.7.2014 20:52

Kiitos kiitos, vanha anime kun on osaksi tullut katsottua.

Roll @ 23.7.2014 1:24

Pullan seikkailut jatkunevat tässä taas loppukesän mittaan; kokoelmatorrentti varmaan saadaan vasta sitten kun koko sarja on valmis.

Uutinen on yli kuukauden vanha.