Sailor Moon Crystal - 03

Ja taas paremmin aikataulussa! Jännä jakso oli vaikka ajoittaista hämmennystä animaation vaihteleva laatu aiheuttikin.

Seuraavaa jaksoa odotellessa! Tähän saakka on ainakin pysytelty melko tiukasti mangan käsikirjoituksessa yhden hahmon kohtaloa lukuunottamatta. Kiinnostavaa seurata, miten tarina tästä nyt kehittyy!

Kirjoitettu: 4.8.2014 23:14 Kirjoittanut: Roll


Jef @ 6.8.2014 11:22

Loistavaa työtä, animaation jälki vaan vähän kummastuttaa. Jos lähdetään tekemään vanhasta sarjasta uusinta kierrosta, ja vielä kovaan ääneen hehkutetaan, niin kyllä jäljenkin pitäisi olla sitten sen mukaista. Pakko myöntää, etten olisi tätä alkanut edes seuraamaan, jollette olisi ottaneet tätä hampaisiinne!

Roll @ 8.8.2014 12:55

Jep, samaa olen harmitellut! Pari ekaa jaksoa näytti meikästä vielä joitakin juttuja lukuun ottamatta varsin mukiinmeneviltä, mutta tää kolmas on aika surullinen tapaus. Uskallan toivoa, että nää jaksot sentään siistitään bluray-julkaisua varten, kuten melko lailla kaikkien sarjojen kanssa nykyään taidetaan tehdä.

Jef @ 8.8.2014 16:50

Luulis nyt tälläinen sarja tehtävän kerralla kunnolla ja sitten vasta levytykseen? vai pelkävätkö että menee liian aikaiseen julkaisuun =_=

Roll @ 9.8.2014 1:01

Joo, luulisi että Toei osaisi vähän paremmin. Tosin kaiken edellä mainitsemani lisäksi pitää ottaa huomioon, että tää julkaistaan nettisarjana eikä telkkarissa, joten sarjalla ei ole ollenkaan ulkopuolisia rahoittajia ja näin ollen budjetti ei välttämättä ole mitenkään erityisen pilviä hipova. Mikä tietysti on harmi sekin, koska kamoon, tää on THE Sailor Moon!

Uutinen on yli kuukauden vanha.