Usagi Drop - 05 & Nyanpire - 05

Oho, VIELÄKIN suurin piirtein aikataulussa! Mitä tämä on, BRF? Madness, I tell you!

Kaikille uteliaille kyselijöille: Usagi Drop ilmestyy meiltä noin viikon päästä sen esitysajasta (joka taitaa olla keskiviikko). Ensi viikolla tosin voi tulla pientä viivästystä, koska sarjan kääntäjä lomailee maanantaihin asti, mutta eiköhän jakso kuitenkin ensi viikon loppupuolella ulos saada.

Njaupyyriin pätee sama juttu kuin Usagiinkin (eli noin viikon päästä Japanin esitysajasta ilmestyy meiltä), erona vain se että Njaupyyri esitetään torstaisin. Tämänkertainen jakso on muuten supersöpö!

Hei, kertokaapa muuten mielipiteitä näistä uusista sarjoista? Ovatko tekstit hyvät? Olisiko jonkin asian suhteen paranneltavaa? Itse olen välillä ollut melko hukassa joidenkin virkkeiden kanssa (molempien sarjojen kohdalla) ja mietin, pistävätkö ne kauheasti silmään julkaisuissa.

Kirjoitettu: 11.8.2011 13:05 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 11)

Usagi Drop - 04 & Blood+ - 08

Baka Blackin muuttokiireistä huolimatta ollaan suurin piirtein aikataulussa! Woohoo! Itsekin olen nyt poissa kämpiltä muutaman päivän (ja täällä on vain huima 2G-nettiyhteys), mutta josko reissun jälkeen saisin taas jotain aikaan.

Kirjoitettu: 4.8.2011 20:51 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 7)

Nyanpire The Animation - 04

Nyt otti ja venähti vähän näiden viikkojulkaisujen kanssa, kun tuo meikäläisen muutto oli aikamoinen kaaos. Siihen sitten lisätään konerempat sun muut päälle, niin sitä sattuu ja vieläpä joka paikkaan.

Seuraavana Usagi Drop piakkoin!

Kirjoitettu: 3.8.2011 18:14 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 2)

Tales of Phantasia - The Animation 01-04

Mustin toiveesta: Sarjatulta! (Muuten, laskin että ollaan julkaistu nyt heinäkuussa yhteensä 28 jaksoa animua, huhhei!)

Ja nyt jotain, josta olen unelmoinut aina vuodesta 2007! Tales of Phantasian laadukas uusintajulkaisu! Olen käyttänyt tähän varmaan kymmeniä tunteja viimeisten kuukausien aikana, jotta saisin käännöksestä mahdollisimman hyvän ja sujuvan, sekä tietysti selkeän. Sarja on nimittäin hieman monimutkainen seurattava, jos ei ole pelannut peliä, johon sarja perustuu. *suosittelee pelaamaan SNES- tai PSX-versiota ennen sarjan katsomista*

Sarjan hahmojen ja paikkojen nimien suhteen menin pitkälti japanilaisen version mukaan (eli ei, Cless ei ole Cress). Joidenkin paikannimien ja sivuhenkilöiden virallisia romanisaatioita en ole kuitenkaan nähnyt missään ahkerasta etsimisestä huolimatta, joten niiden kohdalla valitsin nimeämistavan, joka kuulosti fiksuimmalta.

Laulujen käännöksiin uhrasin myös verta, hikeä ja kyyneleitä, sillä virallisia sanoja ei meinannut löytyä mistään päin nettiä ja soundtrack on aikapäiviä sitten loppuunmyyty. Onneksi eräs erittäin ystävällinen henkilö skannasi oman soundtrackinsä lehtisen, josta sain kanjit napattua. Suurkiitos hänelle, vaikkei hän tätä luekaan (koska ei osaa suomea, haha). <3

Olen siis pistänyt koko sieluni tähän käännökseen, koska rakastan kyseistä peliä ja OVA:a valtavasti, joten osoittakaapas nyt kunnioitusta. ;P Tämä on minulle yhtä rakas sarja kuin Symphonia~

Aamen.

P.S. Arche tahtoo vielä sanoa mielipiteensä siitä, miten nopeasti uusintajulkaisu saatiin maailmalle:

Not impressed

DAMN RIGHT! Mutta valmista tuli~

Kirjoitettu: 28.7.2011 12:41 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 7)

Nyanpire The Animation - 03

Haulikolla ammuntaa!

Kirjoitettu: 27.7.2011 12:32 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 2)

Usagi Drop 01-03 & Blood+ 06-07

Oho, toinen uusi sarja meiltä näin pian! Onkos joku jo tutustunut sarjaan aiemmin?

Onhan se välillä kiva meidänkin kannalta tehdä uusia juttuja eikä jatkuvasti vain uusintajulkaisuja vanhoista, vai mitä? Toki myös vanhojen avi-julkaisujen muuttamista mkv-muotoon jatketaan aktiivisesti. Yritämme pysyä Japanin julkaisutahdissa Usagi Dropin sekä Njaupyyrin kanssa, eli uusi jakso ilmestyy noin viikon kuluessa sen Japanin esityspäivämäärästä~ Jei!

Ai niin, ja Usagi Dropin alku- ja loppukappaleisiin ei ole vielä virallisia sanoja, joten jätimme kanjit ja romajit pois. Ne lisätään varmaan sitten, kun soundtrack ilmestyy ja saamme viralliset sanat. Tulipa tässä juuri lisäiltyä sarja myös meidän Projektit-osioomme. Olenpas ahkera!

Lisäksi trakkerille ilmestyi taas pari uusittua Blood+:n jaksoa. Ei puutu enää monta, ja sitten päästään jatkamaan tätäkin 26. jaksosta eteenpäin!

Kirjoitettu: 26.7.2011 18:13 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 9)

Fate/stay night - 01-24

PARTYYYYY! Niin sanoo ainakin tuo uusin julkaisukuva, ihan selvästi.

Oikeesti, tuntuu tosi hyvältä saada sarja loppuun, ja teistä varmaan tuntuu kivalta voida katsoa se loppuun meidän hyvillä teksteillä, vai mitä? Itse en voi vieläkään sanoa tästä sarjasta kovasti pitäväni, mutta no, tulipa ainakin katsottua oikolukiessa. Moni muu täällä sen sijaan tuntuu tästä tykkäävän? Hurratkaa nyt oikein urakalla, kommenttivyöry olisi vallan hauska juttu näin sarjan päätteeksi!

Suosittelen lataamaan koko paketin, jos haluat uusimmat versiot edellisistäkin jaksoista. Niihin tuli nimittäin pikkupikkuisia muutoksia, mutta ei mitään maata mullistavaa. Lähinnä termistön korjausta ja fonttimuutoksia on tehty.

Njaupyyriakin on tulossa varmaan melko lähiaikoina, ja lisäksi... no, saapa nähdä. Kaikkea hienoa on jo hieman varastossa. C: Pysytään nyt kesän ajan aktiivisina, joten luvatkaa te kommentoijatkin pysyä. <3

Kirjoitettu: 23.7.2011 23:02 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 14)

Nyanpire The Animation - 01-02 + Kappa no kaikata 01-26

Täältä tulee Njaupyyri! Pikkuinen vampyyrikissa seikkailee lyhyissä parin minuutin jaksoissa ja tekee kaikkensa löytääkseen verta, ettei nälkäkuolema vain iske! Tai jotain.

Eli tällainen uusi, kerran viikossa ilmestyvä "aivot narikkaan" -sarja Rollin käännettäväksi, koska sillä on niin helkkaristi vastuuta ja töitä kaikkien pitkien sarjojen kanssa. Ei tästä ikimaailmassa ole vastusta suloiselle Chille, mutta aivan hauskaa katsottavaa silti. Njauttikaa!

Ai niin, ja uudistin muuten Projektit-sivua hieman. Kannattaa vilkaista, siellä on nyt kunkin projektin tilannekatsaus ja muuta jännää!

Edit: Kappa no kaikatan pakettikin tuli nyt julkaistua!

Edit by Mustikki: Blood+ 04-05 mkv-julkaisut lisätty trakkerille.

Kirjoitettu: 18.7.2011 20:28 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 5)

Fate/stay night - 19-21

Ollaanko me vähän liekeissä vai mitä! Kolmea viimeistä jaksoa tuskin joudutte enää kovin kauan odottelemaan, sillä ennen heinäkuun loppua olisi tarkoitus saada ne valmiiksi.

Viikonloppu nekoconissa meni aivan hujahtaen, ja kivaahan siellä oli. Kävikö joku täältä fansub-paneelia katsomassa? En ole ollut kovin coni-ihmisiä tätä ennen, mutta nyt oli sen verran lystiä että pitää varmaan raahautua tapahtumiin jatkossakin, vaikkei mitään ohjelmaa olisikaan pidettävänä~ Tunnelma oli kiva ja kotoisa jopa tällaiselle tavallisesti epäsosiaaliselle möllille.

Kirjoitettu: 13.7.2011 15:43 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 5)

Tales of Symphonia - Tethe'alla - 04

Viimein! No, toivottavasti laatu nyt todellakin korvaa nopeuden. Jostain syystä tämä oli vaikein käännettävä jakso tähän mennessä, vaikkei dialogi itse asiassa kovin haastavaa ollutkaan. Olisin muuten toivonut Inori no kanatan kokoversiota loppubiisiksi tähän viimeiseen Tethe'alla-jaksoon (olisi ollut hyvä tekosyy kääntää se), mutta kyllä tuokin valinta on hyvä.

Nyt sitten odotellaan Tales of Symphonia - The United World Episoden alkua! Tänä syksynä ilmeisesti tulee ainakin sen ensimmäinen osa. Yhteensä kaksi jaksoa Symphoniaa siis enää jäljellä ennen loppua. Surullista, mutta totta... Lloydin ja kumppaneiden matkaa on ollut niin jännittävää seurata. Onko täällä muita, jotka oikeasti odottavat näitä jaksoja ihan täpinöissään? x)

... Ai niin, ja pitihän tästäkin sanoa. Minä ja Hanzze (sekä Gurren-Danin Tonttu, Kurre ja Void) lähdemme pölisemään fansubin saloista Kuopion nekoconiin tänä viikonloppuna. Tulkaa katsomaan ja moikkaamaan, jos uskallatte! :D

Kirjoitettu: 6.7.2011 21:54 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 4)

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27