Berserk (2016) - 01

Koska ihmisiä on hauska hämmentää, mikäs sen parempi kuin julkaista jakso sarjaa, joka olettaa kaikkien tietävän mitä aikaisemmin on tapahtunut ja mitä tapahtuu, koska budjetti menee niin pakkasella, ettei tunteiluille jää aikaa, mutta pakko päästä tarinassakin eteen päin nopeammin kuin pikajuna!

Eikä asiaa auta yhtään se, että minä olen se hurja, joka aikoi tätä kääntää. Ajatelkaa kuitenkin positiivisesti. Sainhan minä (Ookoon potkimana ja osittain kääntämänä) Kotouran, Devil May Cryn ja läjän random-minisarjoja valmiiksi! ... jaa että ties kuin monta sarjaa minulla jäänyt kääntämättä? En tunnusta ennen kuin syyllinen löydetään. Mutta hei, vaihtelu virkistää.

Sarja siis alkaa Musta miekkamies -tarinasta. Jos haluaa parempaa tuntemusta sarjasta, Future Films on julkaissut Kulta-aikojen tarinan DVD:llä, jotka löytyvät alelaareista parin euron hintaan. Se tarinan tynkä myös on tehty kolmena Warner Brosin tuottamana animaatioelokuvana, jotka minulla on ollut pitkään tarkoitus ollut kääntää... Nyt kai siihen olisi hieman syytä sekä inspistä.

Toisekseen, ainakin aikoinaan on toivottu lonkeropornoa suomeksi käännettynä, enkä ole La Blue Girl -sarjan raakileita vielä löytänyt, joten tässä on siihen hieman esimakua.

Kirjoitettu: 5.7.2016 23:42 Kirjoittanut: Musti
Uutinen on yli kuukauden vanha.