Carnival Phantasm - 02

Ja sekoilu jatkuu entistä tyhmempänä! Mitä Akiha juonii tällä kertaa Valkoisen Kuun prinsessalle? Mikä on rantalenttiksen lopputulos? Saako Shirou korjattua rakettiaan? Mitä järkeä on Koulunjälkeisessä laitakatujen liittoumassa? Kenen vuokra-dvd:t on myöhässä? Mitenkä kävi Taigan tuhlaamisille? Mitä järkeä on kysellä kaikkea tyhmää tyhmän perään?

Sitä kun ei vain tiedetä.

Kirjoitettu: 20.10.2011 16:59 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 1)

Carnival Phantasm - 01

Type-Moonilla jatketaan Saken kanssa aiempaan tapaan. Tällä kertaa onkin Faten ja Tsukihimen universumeista keitetty mitä melkoisin sekametelisoppa, jossa ei ole päätä eikä häntää.

Sarja on myös semmonen settailumonsteri, että tekijät olkoot tässä nyt kun unohtui vimosiin käännöksiin lisätä:

Käännös: MrSake (awesum)
Oikoluku: Roll (ylläri)
Raakilepolitiikka: Aiken (tutturuu)

All hail to näille tyypeille. Ja sitten syömään.

Kirjoitettu: 19.10.2011 18:04 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 1)

Fate/zero - 02

Jaaha. Mikäli se Baka Blackistä riippuu, meillä ei kohta yksikään julkaisukuva vastaa itse sarjan/jakson sisältöä. Mutta hei, eikös ole kiva, kun julkaisuja satelee?

Kirjoitettu: 18.10.2011 18:37 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 1)

Njaupyyri-paketti! (ja Usagi Drop - 10)

Edit (by Baka Black): 10-12 jaksoihin tuli laitettua viimeistelemättömät tekstit. Uusintapaketti on ilmestynyt klo 22:13. Jos latasit sitä ennen, lataa uusi torrentti ja jaksot 10-12 uudelleen. Muut jaksot voit vain siirtää uuteen latauskansioon.

Hyvitykseksi kissapyyrihässäkästä, ottakaa vähän Usagia. ;P

---

Alkuperäinen uutinen:

Kissojen ystäville olisi tässä nyt Njaupyyria oikein 12 jakson verran! Yhdeksän ensimmäisen jakson fontit on uusittu ja jotain muuta pientä on siistitty, joten nekin kannattaa ehdottomasti ladata, jotta voi auttaa jakamisurakassa sitten. Siitä me tykätään. <3 Olipas tämä muuten kiva sarja, ihan ikävä on tullut nyt kun on pitänyt olla ilman viikottaista vampyyrikissa-annosta. Huomattavasti huimempaa menoa kuin ne erään Meyerin kirjat ja niihin pohjautuvat leffat. Hurgh.

Paras vampyyri on kissavampyyri.

... Muuten, kumpihan voittaisi tappelussa, Njaupyyri vai Nyan Cat?

Kirjoitettu: 17.10.2011 19:54 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 5)

Fate/zero - 01

Tässäpä olisi nyt sarjauutuutta: Fate/zero, joka ainakin julkaisukuvasta päätellen näyttää varsin herkulliselta! Ponies make everything better.

Ja Usagia odotteleville ilouutisia. Seuraava jakso tulossa aivan lähiaikoina, oho! Pääoikolukijan IRL-kiireet ovat hieman tahtia hidastaneet, mutta toivon mukaan homma korjautuu pian.

Kirjoitettu: 16.10.2011 22:38 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 5)

Usagi Drop - 09

Tässäpä olisi tällaista herkkua. Enää kaksi jaksoa, ja sitten onkin muiden sarjojen vuoro. Jännää! Heitelkääpä veikkauksia, että mitä meiltä voisi seuraavaksi alkaa ilmestyä (Bloodin ja muiden vakkariprojektien lisäksi siis).

Minulla oli varmasti jotain nasevaa sanottavaa tähän, mutta unohdin.

Kirjoitettu: 26.9.2011 20:18 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 24)

Nyanpire The Animation - 09

Huh, hieman viivästystä... Jostain syystä näppikseni meni rikki ja piti odotella uuden saamista ennen kuin subbausjutut taas onnistuivat. Usagia puolestaan en ole tähän hätään oikolukijalta saanut, joten sen kanssa kestänee vielä. Pahoittelut siitä, mutta mikäs tuossa kun sarja kuitenkin päättyi jo, eli ei voida jäädä kovin pahasti jälkeen enää. ;P Yritämme silti saada jaksot pois alta mahdollisimman pian, koska käsittääkseni Hanzze on jo kääntänyt kaikki paitsi viimeisen (ja sekin on työn alla!). Usagin jälkeen varmaan palataankin vanhoihin sarjoihin, vaikka jotain uuttakin on taas syksyn myötä tulossa.

Olen tosi laiska tarkistamaan asioita netistä, joten kysynpä että lukeeko jossain varmaa jaksomäärää Njaupyyrille? Muutamalta sivulta olen vilkuillut ja niillä on tosi ristiriitaista tietoa, joten olisi kiva saada varmuus, että kuinkas kauan tämä nyt jatkuukaan. Jossain sanottiin, että 12 jaksoa, jossakin taas, ettei varmuutta jaksomäärästä ole, jne... Sekavaa!

Kirjoitettu: 19.9.2011 18:44 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 4)

Usagi Drop - 08 & Nyanpire - 08

Jee, julkaisu! Elämä alkaa taas voittaa. Hieman myöhässä ollaan kun ottaa huomioon että molemmissa näistä sarjoista juhlitaan nyt kesää, mutta eipä siinä mitään. Melko lähellä kesäähän me vielä ollaan, kun nyt taaksepäin katselee... eikö?

Olenko muuten ehtinyt jo hehkuttaa, että Tales of Symphonian seuraava jakso ilmestyy marraskuun loppupuolella Japanissa! Jännää! Tilasin vähän aikaa sitten kolmannen Tethe'alla -DVD:nkin, joten saadaan se kolmas bonusjakso joskus ulos. Vielä kun nelosenkin sitten jostain saisi, voisi pistää Tethe'alla-jaksot pakettiin. Korjauksia tulee varmaan ainakin kahteen ekaan jaksoon ja molempiin jo julkaistuihin bonuksiin. Enhän minä enää tässä vaiheessa voi olla niihin tyytyväinen! ;P No ei, aika pikku muutoksia luvassa.

Kirjoitettu: 8.9.2011 22:10 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 3)

Usagi Drop - 07 & Nyanpire - 07

Oho.

Mutta joo. Kyllä sitä toivon mukaan nyt kiritään tämä kiinni. Rollilla on ollut muuttohäslinkiä, itselle paukahti töitä näillä näkymin syyslomaan asti, Ookoolla ollut menoja, mutta näistä huolimatta ei toivoa viikkojulkaisujen mukana pysymisestä kannata menettää.

Seuraava Usagi ja Njaupyyri toivon mukaan tässä kohta!

Kirjoitettu: 2.9.2011 20:17 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 6)

Usagi Drop - 06

Hah, ettepä saaneetkaan tätä eilen ku kommentteja ei tullut. ;P Tylsät ihmiset. Njaupyyri jää ihan huomiotta, eikä Roll pidä siitä!

Muuten, hauskaa pikku infoa: Jaksossa esiintyvät puulajit, kinmokusei ja ginmokusei, käännettiin tuoksusyreeniksi ja hopeasyreeniksi, koska niille ei ole virallisia suomenkielisiä nimiä, ja koska ne ovat jotain sukua syreeneille (ja samannäköisiä). Mikäli joku virallinen taho joskus päättää keksiä näille puille "oikeat" suominimet, muutamme ne sitten teksteihimme vastaamaan oikeita termejä. C: Puiden nerokkaista "fanisuomennoksista" kiitos Ms. R:lle! <3

Kirjoitettu: 22.8.2011 12:55 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 10)

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27