Kappa no Kaikata - 04

Voihan juukelis puukelis sentään.

Kirjoitettu: 14.6.2010 21:10 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 3)

Tales of Symphonia - Tethe'alla Bonus - 01

Tällaista tällä kertaa. Ensimmäisen Tethe'alla-jakson kylkiäinen, hauska viisiminuuttinen ekstrahupailu. Nautiskelkaas nyt tästä, sillä nyt on lähes viikon pituisen reissun paikka, eli mitään ei ole odotettavissa ennen seuraavaa viikonloppua - jos silloinkaan. ;P

... Niin joo, ja jos joltakulta Tales of Symphonia -fanilta sattuisi löytymään 250€, ottaisin sen mieluusti vastaan lahjoituksena, jolloin voisin ostaa Sylvarant -bluray-boksin, ja voisimme subata vain sen mukana tulleen erikoispätkän (olisimme maailman ensimmäisiä)!

Kirjoitettu: 5.6.2010 19:10 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 0)

Kappa no Kaikata - 03

Pöö.

Kirjoitettu: 30.5.2010 18:10 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 1)

Tales of Symphonia - Tethe'alla - 01

Tätä on odotettu! Tai ainakin minä olen odottanut. Oman suosikkisarjan katsominen suomiteksteillä on yksi suurimmista huveistani.

Vuoden 2007 jouluna päättyi ensimmäinen Tales of Symphonia OVA (eli aiemmin julkaisemamme Sylvarant-paketti), ja jäimme innolla odottamaan jatkoa. Tänä vuonna saamme komeat neljä jaksoa, ja BRF tietysti subbaa ne... toivottavasti nopeammalla vauhdilla kuin tämän ensimmäisen, haha. Nyt sitten hämmästelemään!

Kirjoitettu: 29.5.2010 15:38 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 8)

Kappa no kaikata - 02

Kyllä me tästä pikkuhiljaa taas herätään henkiin. Odottakaas vain.

Kirjoitettu: 28.5.2010 23:48 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 5)

Tales of Symphonia - Sylvarant -paketti

No perkele!

... Niin se vain on, viime julkaisusta on kauheasti aikaa. Saatiinpa nyt viimein tämäkin siistitty paketti julkaistua, jotta pääsemme heittämään maailmalle myös uusia ToS-jaksoja (joista ensimmäinen tulee toivottavasti ihan lähipäivinä). Nauttikaa uusista, hyvistä käännöksistä.

Suurkiitokset Mr_Sakelle, joka jaksoi auttaa raakileiden kanssa!

Niin tosiaan: huomaatte varmaan, että julkaisut ovat mkv-tiedostoja, joten käyttäkää Media Player Classicia ja CCCP:ia katseluun ja niin edelleen plaaplaa.

Kirjoitettu: 24.5.2010 21:45 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 2)

Se oikea Ouran - 11 ja se vähemmän Chi - 01

Kuten odotettua, eläinaiheiset sarjat on meidän juttuja. Tällä kertaa vähän erikoisempaakin erikoisempi. Kappan omistajille kappan kasvatusopas. Lysti lyhyt 26 jakson minisarja joka tapauksessa.

Eli vielä selkokielellä:
Ei Chi-sarjaa tänä vuonna, mutta Japanissa julkaistaan tässä kuussa 10 minuutin erikoisjakso DVD:llä uuden kirjan julkaisun yhteydessä. Japsit ne osaa rahastaa, kieltämättä. Mutta sillehän me ei voida mitään.

Ouranin julkaisukuva on myös vaihdettu siihen oikeaan. Ei siis enää pilatekstejä. Jos pila jäi kokemati, se löytyy vielä trakkerin suunnalta halukkaille.

Kirjoitettu: 12.4.2010 20:15 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 9)

Chi's Sweet Travel - 01 & Ouran - 11

Edit: Miltä silli ja kuravesi maistuivat?

---

Korvataanpas nyt pitkä tauko parilla kivalla julkaisulla. Valitettavasti hiljaiselo jatkuu nyt vielä kuukauden, koska Musti on kotonaan työharjoittelun takia viitisen viikkoa. Sitten tuleekin jo ah-niin-ihana kesäloma, ja toivottavasti paaaaljon julkaisuja! :D

Suurin uutinen tänään on tietysti Chin tämän vuoden tuotantokausi, Chi's Sweet Travel! Sarjassa Yamadan perhe lähtee reissuun, ja vierailevat ehkä jopa Suomessakin (ainakin jos on uskomista viime vuoden Chi's Sweet Travel -krääsään, joiden joukossa oli mm. Greetings from Finland -kortti, jossa Chi poseerasi Hesassa). <3 Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan. Pian Chi-fanit saavat vielä erikoisempaakin herkkua, kun tässä kuussa ilmestyvä Chi-pokkari pääsee Japanissa kauppohin - mukana tulee nimittäin DVD, jolla on kymmenminuuttinen erikoisjakso! BRF tietysti subbaa senkin niin pian kuin mahdollista.

Nautiskelkaas, viime Ouranistakin on jo pitkä aika.

Huomaatte varmaan, että julkaisut ovat mkv-tiedostoja, joten käyttäkää Media Player Classicia ja CCCP:ia katseluun! Tulipas kyllä huisin pitkä uutinen, mutta tahdon vielä toivottaa tähän loppuun kaikille katsojille oikein hyvää pääsiäistä!

Kirjoitettu: 1.4.2010 20:55 Kirjoittanut: Roll-chan(Kommentit 21)

Toki wo Kakeru Shoujo

Tänään onkin vähän erityisempi päivä, ja sen takia tarjolla on tällaista vähintäänkin yhtä erityistä herkkua. Tätä olemmekin ehtineet työstää jo... no, kauan. Laadun pitäisi sitten olla sen mukaista~

Tämä elokuva on mkv-muodossa, eli käyttäkää Media Player Classicia (ja katsokaa, että teillä on Combined Community Codec Packin uusin päivitys) niin ei pitäisi olla ongelmaa tekstien kanssa.

Kirjoitettu: 13.3.2010 12:44 Kirjoittanut: Roll-chan(Kommentit 8)

Devil May Cry - 01-12

Jackpot! Mikäs Devil May Cry se olisi, jossa Dantea ei muutamaa kertaan seivästettäisi.

Näin on kuitenkin taas yksi sarja sievästi paketissa ja voidaan keskittyä muuhun. Vielä en tosin uskalla sanoa varman päälle mihin. Pitää jutella porukan kanssa, mikä inspaisi. Näillä näkymin tähtäimessä olisi Onegait, mutta katotaan mitä sitä lopulta tulee.

Kirjoitettu: 2.3.2010 20:10 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 9)

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27