Tales of Symphonia - Tethe'alla - 04

Viimein! No, toivottavasti laatu nyt todellakin korvaa nopeuden. Jostain syystä tämä oli vaikein käännettävä jakso tähän mennessä, vaikkei dialogi itse asiassa kovin haastavaa ollutkaan. Olisin muuten toivonut Inori no kanatan kokoversiota loppubiisiksi tähän viimeiseen Tethe'alla-jaksoon (olisi ollut hyvä tekosyy kääntää se), mutta kyllä tuokin valinta on hyvä.

Nyt sitten odotellaan Tales of Symphonia - The United World Episoden alkua! Tänä syksynä ilmeisesti tulee ainakin sen ensimmäinen osa. Yhteensä kaksi jaksoa Symphoniaa siis enää jäljellä ennen loppua. Surullista, mutta totta... Lloydin ja kumppaneiden matkaa on ollut niin jännittävää seurata. Onko täällä muita, jotka oikeasti odottavat näitä jaksoja ihan täpinöissään? x)

... Ai niin, ja pitihän tästäkin sanoa. Minä ja Hanzze (sekä Gurren-Danin Tonttu, Kurre ja Void) lähdemme pölisemään fansubin saloista Kuopion nekoconiin tänä viikonloppuna. Tulkaa katsomaan ja moikkaamaan, jos uskallatte! :D

Kirjoitettu: 6.7.2011 21:54 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 4)

Fate/stay night - 17-18 + pientä ilmoitusasiaa

Muoks: Näinpä pian saatiin sitten Fatea maailmalle. Nauttikaa tuplajulkaisusta!

---

Alkuperäinen uutinen:

Tulipa viimein päästettyä foorumi lepoon, sen verran kuollut se on ollut jo hyvän tovin. Ehkä joskus tulevaisuudessa avaamme uuden, mutta se ei ole tämän ajan murhe. Linkki foorumille pysyy tuossa vasemmalla vielä jonkin aikaa, minkä jälkeen sekin sitten poistetaan. Kiitoksia kaikille ahkerille ja ei-niin-ahkerille kävijöille ja kirjoittajille, jotka tekivät siitä varsin kivan paikan. C: <3

Ja joooooh, olemme olleet äärimmäisen epäaktiivisia viime aikoina, mutta nyt kun on koulut käyty (saa onnitella!), olisi tarkoitus lähiaikoina julkaista lisää Fatea, sekä kauan odotettu uusi Symphonia-jakso! :D Eiköhän tämä tästä iloksi muutu nyt kesän aikana.

Ai niin, ja moniko muuten huomasi Chi's Sweet Home -mangan kolmannessa osassa, että Mussa on nyt virallinenkin suominimi Chin mustalle kissaystävälle? :D Arvatkaas, ketä saatte siitä kiittää/syyttää? <3

Kirjoitettu: 21.6.2011 15:34 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 20)

Blood+ - 25 & Blood+ - 01-03 mkv-julkaisut

Tällä kertaa kolahtikin Rollia takaraivoon. Tämän jakson myötä toinen tuotantokausi on valmis ja sarja on puolessa välissä.

Edit:
Tässäpä vielä sarjan ensimmäinen jakso mkv-muodossa. Käännös on laitettu tuttuun tapaan uusiksi ja tekstin muotoilut on muokattu vastaamaan aikaisempia mkv-julkaisuja. Loput 04-13 -jaksot nähdään toivottavasti tässä kesäloman alkaessa.

Edit:
Saatiinpa vielä toinenkin jakso aikaiseksi tälle iltaa. Jakso löytyy trakkerilta. Vielä kun saisi tuon turkasen lopputyön alta pois...

Edit:
Vielä yksi alkupään jakso lisää.

Kirjoitettu: 7.5.2011 14:31 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 8)

Blood+ - 24

Tämmösellä heitettiin meikäläistä ottaan, joten laitoinpa vahingon kiertämään.

Kirjoitettu: 6.5.2011 16:42 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 1)

Blood+ - 23

Tämmöstä tällä kertaa. Saapa nähdä, missä välin saapi seuraavan kerran aikaa värkätä. Aiken on järjestänyt raakileen Symphonian toisen tuottiksen viimeiseen jaksoon, Rolli rollasi eilettäin käännöksellä, joten kaipa sekin tässä joskus saadaan julkaistua.

Kirjoitettu: 11.4.2011 19:36 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 3)

Fate/stay night - 16

No niin, tässäpä tämä nyt aikuisten oikeasti.

Kirjoitettu: 10.4.2011 17:51 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 4)

Aprillit ja sillit, nam!

Edit: Aprilliahan se oli! :D Linkki pysyy tuossa vielä, jotta kaikki kiinnostuneet voivat vilkaista, mistä hommassa on kyse. Nyt, käsi ylös kaikki, joita Roll onnistui rollaamaan. ;P Muuten, oli osa uutisesta tottakin, sain nimittäin portfolioni valmiiksi eilen. Älkääkä huoliko, oikea jakso on tulossa muutaman päivän sisällä! Päävastuu sarjan oikolukemisesta siirtyi nyt meikälle, saapa nähdä mitä tästäkin tulee.

Alkuperäinen uutinen:

Ah, sain ilmaisutaidon portfolioni valmiiksi, joten tässä sen kunniaksi vielä jakso! Hyvä minä!

Kirjoitettu: 1.4.2011 11:53 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 7)

Chi-mangan eka osa kaupoissa!

Tokihan me tätä mainostetaan! C: Jokos hait omasi? Koko manga on väreissä ja taatusti yhtä söpöä menoa kuin itse animekin! Roll meni ostamaan jopa kaksin kappalein, toinen säästöön ja toinen luettavaksi~ <3

Kirjoitettu: 29.3.2011 14:30 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 3)

Fate/stay night - 15

Oho, saatiinpa tätäkin taas vähän eteenpäin. Joudumme kuitenkin yhä jatkamaan hiljaiseloa, koska sekä minulla että Baka Blackillä on viimeinen vuosi nykyisessä koulussa, ja sehän meinaa päättötyön parissa ahertamista. Ennen toukokuuta tuskin on odotettavissa mitään kovin ihmeellistä.

Symphonian viimeinen Tethe'alla-jakso sentään saataneen ulos toivon mukaan pian, käännös on ollut jo tovin valmiina. Kunnollinen raw vain pitäisi löytää.

Kirjoitettu: 27.3.2011 18:20 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 0)

Blood+ - 22

Hiihtoloma! Vihdoin ja viimein. Vielä kun se turkasen Pokemon Black ilmaantuisi postilaatikkoon...

Roll: Ja mulle White!

Kirjoitettu: 5.3.2011 21:29 Kirjoittanut: Baka Black(Kommentit 0)

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27