Sailor Moon Crystal - 01

Sailor Moon on ehkä siistein juttu ikinä, joten sen vuoksi olen valmis hieman luistamaan periaatteistani ja ottamaan meidän jo muutenkin naurettavan hitaaseen julkaisuaikatauluumme uuden sarjan. Sen vuoksi olen myös valmis ottamaan itseäni niskasta kiinni - tai ainakin yrittämään - mitä subbaustouhuihin tulee, ja teen parhaani että saisin uuden jakson ulos aina ennen seuraavan ilmestymistä. Sen ei pitäisi olla aivan mielettömän vaikeaa, sillä sarjaa esitetään Japanissa vain joka toinen lauantai.

Mutta niin, Sailor Moonia siis! SMC seuraa alkuperäisen Sailor Moon -mangan tarinaa (ja taidetyyliä) huomattavasti tarkemmin kuin vanha 90-luvun animesovitus, joten jos olet aiemmin nähnyt vain kyseisen animeversion, aukeaa Crystalin myötä aivan uudenlainen maailma. Mangaan tutustuneillekin sarja varmasti tarjoaa jotakin, ainakin meikästä on hirmu kiva nähdä aiemmin vain mustavalkosarjakuvana saatavilla olleet tapahtumat animoituina! Ihan uusillekin katsojille sarja sopii, sillä se alkaa aivan tarinan alusta ja siihen pääsee helposti mukaan. Tervetuloa siis seuraamaan hienon klassikkosarjan reboottia!

Reissailen aika ahkerasti seuraavat pari-kolme viikkoa, mutta sen jälkeen koetetaan päästä tahtiin kiinni myös Mushishin ja Faten kanssa, ja kenties Symphoniatkin vielä jossain vaiheessa saadaan kauniiseen pakettiin!

Kirjoitettu: 6.7.2014 16:42 Kirjoittanut: Roll(Kommentit 4)

Keroro - 05

Oikolukijoilla on elämässään riisit painaneet niskaan. Olen siitä hyvästä saanut tehdä risottoa, riisipuuroa, riisiä sellaisenaan tabascon ja chilisörsselin kera jne. Tämän verran se heidän eloaan helpotti tähän hätään.

Kirjoitettu: 19.5.2014 22:08 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Kotoura - 10

Varoituksen sanaisena tämä ja seuraava jakso aiheuttaa hyvin vakavaa pervojen ajatusten puutosta. Lisäksi pahoinpitelijä paljastettiin jo kasi jaksossa 23:09 kohdalla. Eikö se tarkoita, että voimme jättää nämä tylsät jaksot välistä ja hypätä suoraan viimeiseen jaksoon?

Kirjoitettu: 4.5.2014 15:37 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 1)

Kotoura - 09

BRF: Ihmeiden aikaa jo 9 viikkoa.

Kirjoitettu: 27.4.2014 13:31 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Kotoura - 08

Tiedetään. Jos joku viivästyksestä haluaa jotakuta syyttää, raahatkaa juhlapyhät keksineen ihmisen kadulle ja ampukoon niille sijoilleen. Muuten mennään näillä eväillä.

Keroro tulee kunhan keksitään jotain shaisshendaalenia jakson superhyperdypermegamahtimättöiskuun.

Kirjoitettu: 21.4.2014 22:11 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Keroro - 04

Näin tämäkin saatiin valmiiksi. Sake auttoi tämän(kin) jakson kinkkisissä kohdissa, joita tässä ilta saatiin kättä vääntää oikein urakalla.

Se niistä pitkistä, virkistävistä yöunista ennen työpäivää...

Kirjoitettu: 13.4.2014 23:09 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Kotoura - 07

Virvon varvon jnejnejnejnejnejnejnejnejne.

Saanut aamun kersoille sanoa, ettei minulta löydy muuta kuin kissankarvoja jaettavaksi. Ei ole kenellekään vielä kelvannut.

Seuraavaa Keroroa joutuu jonkin aikaa odottamaan. Ei ollut niin helppo kuin mitä olisi voinut toivoa.

Kirjoitettu: 13.4.2014 13:14 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Kotoura - 06

Tässä jaksossa onkin jälleen uusi lopputunnari. Tällä kertaa se tosin sisältää mitä syvällisimmän viestin ikinä.

Kirjoitettu: 6.4.2014 12:05 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Keroro - 03

Maailmanvalloitus jatkukoon!

Kirjoitettu: 5.4.2014 18:21 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 0)

Tenkkapoo

Vapaapäivä. Sehän tarkoittaa tietenkin, että silloin nukutaan iltaan saakka. Vai tarkoittaako? Maailmankaikkeus kaikessa mahtavuudestaan osoitti asiaan pitkän, haisevan vastalauseensa moneen tapaan.

Yöllä nuorimmaisella kissalla alkoi mouruaika. Aamulla naapurin kersat hakkaavat kouluun lähtiessään ikkunoita, joissa kissat keikkuvat ihmetellen, mitä hiton hulluja nuo oikein ovat. Juuri, kun olet saamassa taas unenpäästä kiinni, työkaverit tykittävät WhatsAppissa viestiä viestin perään seuraavan parin tunnin ajan. Tämän jälkeen toinen kissoista meinaa tukehtua karvapalloonsa. Niinpä päätin nousta ylös.

Menin laittamaan tyttösille aamupalan. Kuivamuonapurkki otti ja hajosi. Seuraavaksi olin vaihtamassa kissoilta veden. Tasapaino petti ja rymysin kaataen vanhat vedet pitkin pitäjää. Siivosin ja laitoin kahvin tippumaan. Ilman kahvipannua. Niinpä päätin purkaa sisäisen turhautumisen luovavasti käännöshommiin.

Päätin perkata ja laittaa kuosiin parin seuraavan viikon Kotourat. Tässä vaiheessa huomasin, että juuri seuraavan jakson raakiletta ei ole. Sitä ei löytynyt miltään koneen kahdeltatoista eri asemalta. Niinpä päätin ryhtyä puuttuvan raakileen metsästykseen.

Tästä varsinainen tenkkapoo alkoi. En saanut tv-rippiä kyseisestä jaksosta yhtään mistään. Bluray-raakileet löytyivät vaivatta. 1080p-versiona. Vaihtoehtoina oli myös 720p-versioita, mutta missään näistä ei ollut lähteitä. Niinpä keräsin poppoon paikalle mietintä- ja (osalla) unimyssyt päässä.

Koska tämä kyseinen tapaus tarkoittaisi, että raakileina olisi ainoastaan 1080p-laatua, joka taas tarkoittaisi, että edelliset julkaistut ja julkaisua odottavat jaksot joutuisi pakettiin tehdä aivan alusta saakka, joka taas tarkoittaisi, että onnettomat 15e hintaisineen miniläppäreineen vonkuisi videoiden pyörivyyttä, mutta nämä huomioon ottaen vuorostaan onnelliset 99999e ylikellotettujen koneiden omistajat valittaisivat paskasta laadusta, tulimme kompuramissiin:

Tästä lähtien julkaisemme KAIKEN 1080p bluray-versiona SEKÄ 240p konvertoituina vhs-versiona. Lisäksi, kunhan ensimmäiset 4320p-lähteet suvaitsevat ilmaantua, heivaamme myös 1080p-lähteet kokonaan.

Näin maailma pelastuu ja kaikki elävät onnellisina elämänsä loppuun saakka! \o/

Kirjoitettu: 1.4.2014 11:06 Kirjoittanut: Musti(Kommentit 4)

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27